Hotel Mediteran otvorili grupa gostiju iz Turske

March 27, 2012   | news

Ovako ranim početkom sezone, a i odličnim najavama za samu sezonu, kao i postsezonu, za koju se očekuje da će biti rekordna, hotel Mediteran najavljuje i povećanu potrebu za radnom snagom, kako sezonskog karaktera, tako i za druge cjelogodišnje pozicije u hotelu.

Ona navodi da je dolazak prve grupe turista u Ulcinj jasan znak da su blizu ostvarenja zacrtanog cija – produženja sezone.
“Sada smo u situaciji da smo sredinom septembra morali da zatvorimo rezervacione sisteme zbog nedostatka soba, drugim riječima, hotel će i u postsezoni biti pun”, istakla je Kozinović.

Menadžer prodaje Ibro Kočan objašnjava da je dolazak grupe gostiju iz Turske samo početak serijala, koji će realizovati sa partnerskom agencijom iz Makedonije. Kako je kazao, naredna je predviđena već za danas.

“Ovih dana dolazi i grupa penzionera iz Hrvatske, posredstvom agencije iz Splita, kao dio senior programa sa kojim smo počeli još u oktobru prošle godine. Ovakav trend se nastavlja i za uskršnje praznike, pa sve do kraja aprila, kad nam stižu i prvi gosti iz Poljske, koji će prvomajske praznike provesti u našem hotelu,” kazao je Kočan.

Izvor: CdM/Dnevne novine

YouTube Preview Image