Prolecni popust u hotel Mediteran Ulcinj,Crna Gora

March 27, 2012   | news

Okružen borovom šumom, samo nekoliko minuta hoda od Male plaže smeštene u srcu Ulcinja, hotel “MEDITERAN ULCINJ” nudi svojim gostima divne sobe sa indivudualnim klimama uređajima, mini barom, satelitskom TV i velikim balkonima sa spektakularnim pogledom na Jadransko more i ulcinjski zabavni kvart.
U sklopu hotela je i mirni porodični restoran porodičnog stila u kome ćete moći da uživate u bogatom izboru hrane, gledajući usput talase Jadrana dok lagano zapljuskuju plažu ispod Vas!
Tu je i fenomenali “The Deck” bar koji pruža veličanstvene poglede na Stari grad i zlatne odraze zalazećeg sunca na vodi. Ovo je savršeno mesto da na kraju vrelog letnjeg dana provedete nezaboravno veče uz bogat izbor klasičnih i modernih koktela, svežih voćnih sokova, kafa, čajeva i pića.
Tokom doručka, ima ćete priliku da uživate u švedskom stolu sa širokim izborom izvrsne hrane. Tu je i veliko parkiralište, besplatno za goste hotela.


A to nije sve, tu su i iznenađenja koje je hotel “Mediteran Ulcinj pripremio specijalno za Vas i Vaš ugodan boravak!
• Ponuda obuhvata: noćenje sa doručkom za dvoje u hotelu Mediteran Ulcinj*** u Ulcinju , uz besplatan parking, i wireless internet.

Renovirani Ulcinjski hotel Mediteran nalazi se u neposrednoj blizini grada I autobuske stanice. Hotel Mediteran je zadržao svoju tradicionalnu gostoprimljivost i toplinu.

Hotel Mediteran sa 3 zvezdice,nudi usluge na daleko višem nivou. Osim u izuzetno prijatnoj i autentičnoj atmosferi, možete uživati i u retko kvalitetnoj usluzi renoviranog hotelskog restorana, aperitiv bara, konferencijskih sala i ofisa, kao i u svim pogodnostima savremenog restorana za iznajmljivanje. Hotel Mediteran je idealno mesto kako za jedinstvene trenutke sa porodicom i prijateljima, tako i za poslovne sastanke. Ljubazno osoblje će vam omogućiti ugodan boravak u Hotelu, koji će vam ostati u najlepšem sećanju.

Organizujte svoj poslovni događaj u Hotel Mediteran Ulcinj. Gostima uz smeštaj i usluge u hotelu , kapaciteta do 300 osoba, nudimo različite pakete usluga prilagođene potrebama današnjih menadžera i poslovnih ljudi pri čemu negujemo individualni pristup svakom klijentu.

Sala za sastanke je opremljena neophodnomtehnikom i opremom za održavanje seminara, prezentacija, radionica i sastanaka itd.

Želimo da Hotel Mediteran bude mesto na koje ćete se uvek vraćati – Vaše mesto u srcu Ulcinja!

 

 

Hotel Mediteran Ulcinj

 

U ponudi su razliciti tipovi soba, od standardnih dvokrevetnih soba do porodicnih soba koje mogu primiti do 4 osobe. Tokom dorucka, svi gosti ce imati priliku da uzivaju u svedskom stolu sa sirokim izborom izvrsne hrane. Tu je i veliko parkiraliste, besplatno za goste hotela. Hotel Mediteran Resort vam nudi izbor standardnih soba, superior soba i deluxe soba. Sve su opremljene klima uredjajima, satelitskom TV, tusevima i minibarovima, sa prostranim namjestenim balkonima sa spektakularnim pogledom na Jadransko more i Stari grad.

STANDARDNE SOBE

Na raspolaganju Vam je prostrana soba opremljena standardnom opremom poput mini bara, satelitskom TV i klima uredjaja. Uzivajte u spektakularnom pogledu na Jadransko more sa zasebnog balkona. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 1 malo dijete u istom krevetu [1 francuski krevet ili dva pojedinacna kreveta].

SUPERIOR SOBA

Na raspolaganju Vam je prostrana soba, nesto veca od nase standardne sobe, opremljena standardnom opremom poput mini bara, satelitskom TV i klima uredjaja. Uzivajte u spektakularnom pogledu na Jadransko more sa zasebnog balkona. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 1 dijete ili 3 odrasle osobe [1 francuski krevet i 1 krevet za jednu osobu].

DELUXE SOBA Porodicama nudimo veoma prostrane sobe sa spektakularnim pogledom na Jadransko more sa zasebnog namjestenog balkona. Ove su sobe standardno opremljene mini-barom, satelitskom TV, klima uredjajem. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 3 djece ili 3 odrasle osobe | 2 djece ili 4 odrasle osobe | 1 dijete. [1 francuski krevet i 2 pojedinacna kreveta].