Qeveria malazeze “Kriporen e Ulqinit” do e ruan për vete

April 3, 2012   | Ekonomia / Ekonomija

Qeveria e Malit të Zi ka vendosur që Kriporen e Ulqinit “ta ruajë për vete“ edhe të mos lejojë valorizimin e saj në kompleks turistik.,njofton KosovaLive.
Sipas Gazetës të përditëshme Dnevne Novine,Kriporja e Ulqinit nuk do mundet të valorizohet si kompleks turistik dhe as të ndërtohen hotele në këtë zone të rezervatit  natyror .

Gazeta Dnevne Novine,njofton se borxhi i kompanis,sillet prej tre deri në pesë million euro.

Lajme nga Ulqini