Ndërroi jetë Fuad Nimani

April 26, 2012   | Lajmet / Vijesti

Ju njoftojmë se ndërroi jetë , në moshën 64-vjeçare,Fuad NIMANI. Profesor i matematikës ,Nënkryetar i UDSH-së (1993-1998), Kryetar i UDSH-së (1998-2002),Kryetar i Komunës së Ulqinit (2002-2006) dhe Ministër në Ministrin për mbrojtjen e popujve pakicë dhe grupeve etnike në Mal të Zi (2006-2009).

Sot më 26 prill (e enjte) mbahet mbledhja komemorative në sallën e madhe të komunës së Ulqinit prej orës 12:00.

 

Stafi i Lajmeve nga Ulqini dergon ngushllimet e sinqerta familjes  Nimani.

5