Hotel Mediterani mbushet me turistë – Video

April 30, 2012   | Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo

Hotel Mediteran në Ulqin vërshohet nga turistët vendas dhe të huaj. Përmirësimi i kohës ka bërë që sot në këtë pikë turistike të ketë numër të madh të turistëve të cilët kryesisht vijnë nga Polonia dhe viset tjera të rajonit,por nuk mungojnë edhe ata nga Kosova e Shqipëria. Shumë mirë sepse atmosfera eshtë shumë mirë dhe njerëzit janë të mrekullueshëm”tha një turist,duke parë pritjen me një atmospfere shumë të pëlqyar nga musafirët. “Atmosfera më pëlqyeshme dhe koha e mrekullueshme,bëri që turistët të jenë të knaqur duke ja berë një mikpritje jashtzakonisht të mirë nga personeli i hotelit.
Megjithatë, ky vit nuk është si viti i kaluar.Mbasi kriza ekonomike persiston eshtë menduar se këtijë viti ka me pas më pak turista,mirpo simbas menaxheres të hotel Mediterani z.Kozinoviq ajo pretendon se hotel Mediterani eshtë komplet dhe kjo ka bërë që numri i turistëve të jetë në nivelin e duhur . Kështu, sipas informacionit për media të menaxhueses së marketingut pranë këtij hoteli, Valentina Kozinoviq, tha se për datat 29 dhe 30 prill në hotel nuk do të ketë  vende të lira kurse deri më datën 3 maj hoteli do të punojë me mbi 50% të kapacitetit. Mysafirët e këtij hoteli do të jenë nga Kosova dhe Polonia.Ne jemi të kënaqur kemi mysafir nga, Shqipëria,Hungaria,Bosna&Hercegovina dhe Turqia.

Drejtuesi i hotel Mediteranit z.Selatin Gjeloshi shprehen se sivjet sezoni është më i mire se vitin e  kaluar.Fakti që çka shikoni sotë flet më së miri për punën e mirë që bënë menaxhmenti i këtij hoteli në thithjen të sa më shumë mysafirëve nga ghitha viset e botës,sepse ne kemi ende çka për të ofruar tha ai.

Duhet të cekim që për pritjen e turistëve nga u kujdesua dhe i bëri mikpritje dhe argëtimë të paharueshem folklori nga Ulqini,duke u veshur me tesha kombëtare.

Lajme nga Ulqini


YouTube Preview Image

1