Ftesë për Ditën e Shkollës Fillore ‘Bedri Elezaga’ Katërkollë 15.maj në ora 9:00

May 12, 2012   | Anketë / Anketa

F T E S Ë 

 

Ju ftojmë që të merrni pjesë në manifestimin shkollor, me rastin e ditës së shkollës Fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë .

Me 15 maj 2012 në ora 9:00 të mëngjesit do filloj kremtimi i Ditës se Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë .Shkolla ka organizua një program kulturo-argëtues me këngë të ndryshme, vallëzime moderne dhe popullore, pjese humoristike si dhe recitime.

Gjate këtij programi, do behet shpërblimi i nxënësve më të mirë në shkollën fillore “Bedri Elezaga”.

Pjesëmarrja juaj do ta gjallërojë dhe madheshtojë këtë manifestim. Ejani dhe binduni në përpjekjet e nxënësve të shkollës sonë.
Ky manifestim do të mbahet në ditën e marte më 15 maj 2012 në shkollën fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë në orën 9:00..
Përzemërisht, nga udhëheqësia e shkollës fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë.

Lajme nga Ulqini