Shoqata Shqiptaro Amerikane “Ana e Malit” organizon Piknik me 9 Qeshor

May 12, 2012   | Ngjarjet - Events

Shoqata Ana e Malit

Ju njoftojmë se

Shoqata Shqiptaro Amerikane “Ana e Malit”

organizon

Piknik

me datën 9 Qeshor 2012

prej orës 9 am – 6 pm

 

Franklin D. Rosevelt State Park 2957
Crompond Road, Yorktown Heights NY 10598
Parking Lot 5

Harta e parkut

 

Aktivitetet:

  • Turnir futbolli për fëmij dhe të rritur
  • Volejboll
  • Shah
  • Tërheqje litari
  • Gjuajtje guri
  • Vrapim me thes

Turniri i futbollit për të rritur do të zhvillohet me sistem eliminues, ndeshjet e roundit të pare do të zgjasin 30 minuta roundi i dytë 20 minuta finalja 30 minuta

Ekipet e interesuara për turnirin e futbollit të kontaktojnë Ismet Kurtin dhe Amir Sukën për detale më të hollsishme

Ismet Kurti
super@205e59.com
917-885-7695

Amir Suka
amirsukalic@gmail.com
917 439 4971

Turniri i futbollit për fëmij do të udhëhiqet nga Fatmire Lekperaj dhe Albert Sallaj

Turniri i shahut udhëhiqet nga Naser Çobaj
917-696-5590
cobajn@aol.com

Gjuajtja e gurit, tërheqja e litarit dhe vrapimi me thes do të jenë nën mbikqyrjen e Stafit të Shoqatës dhe gjatë Piknikut do të ju ftojmë të na bashkangjiteni në këto aktivitete.

 

KËSHILLI ORGANIZATIV

SELATIN TULA – Kryetar 917.299.7862

ISMET KURTI – Nënkryetar 347.723.5016

ALBERT SALAJ – Nënkryetar 917.399.2452

FATMIR KALLABA – Nënkryetar 917.692.1939
YouTube Preview Image

1