Bedžet Pacoli zainteresovan je da kupi hotel “Otrant“ u Ulcinj

May 14, 2012   | news

Najbogatiji čovjek Kosova mjerka „Otrant”

Bivši suprug čuvene italijanske pjevačice Ane Okse i najbogatiji kosovski Albanac, nedavno je u centru Prištine otvorio hotel sa 5 zvjezdica.

Poznati kosovski biznismen Bedžet Pacoli zainteresovan je da kupi hotel “Otrant“ na Velikoj plaži u Ulcinju i dovede ga na nivo od pet zvjezdica – potvrdio je “Vijestima” Pacolijev blizak prijatelj i direktor Turističke organizacije Kosova Škeljzen Rizaj.

Bivši suprug čuvene italijanske pjevačice Ane Okse i najbogatiji kosovski Albanac, nedavno je u centru Prištine otvorio hotel sa 5 zvjezdica.

Rizaj je istakao da Pacolija raduje najava crnogorske Vlade o otvaranju posebnog sekretarijata koji će biti zadužen za kapitalne investicije, direktno nadzirati njihovu realizaciju i omogućiti investitorima da mnogo lakše i brže dođu do dozvola i ostalih potrebnih dokumenata.

“Pacoli nije zainteresovan samo za kupovinu “Otranta”. On planira da proširi kompleks i dovede ga na nivo od 5 zvjezdica”, kazao je Rizaj navodeći da su i drugi investitori sa Kosova čekali ukidanje barijera.

“Postoji interesovanje za projekat “Holegra” dok neki investitori čekaju donošenje plana za područje iza “Albatrosa””, kazao je Rizaj.

Pacoli slovi za prijatelja porodica Klinton, Buš i Jeljcin, te da mu je u Luganu, gdje ima vilu, komšija izvjestilac Savjeta Evrope Dik Marti, čiji izvještaj o trgovini organima tereti kosovskog premijera Hašima Tačija.

Samir Adrović
Vijesti

Ju mundeni te kerkoni ofertat per pushime ne Hotel Otrant Ulqin duke klikuar në linkun e Ofertave per Hotele dhe apartamente në Ulqin.

YouTube Preview Image