Ulcinjska rivijera: Tuđe nećemo, svoje ne damo

June 1, 2012   | news

Foto: Samir Adrović - Vijesti

Povodom teksta “Ulcinjska rivijera” blokirala put do novog mosta, zakupci ogorčeni reagovao je izvršni direktor Radomir Mikan Zec.

Reagovanje prenosimo u cjelost:

“U tekstu se navodi da je “Ulcinjska rivijera” blokirala alternativni put koji vodi ka mostu što je neistinito jer se ne radi o alternativnom putu već o parkingu Ulcinjske rivijere koji se nalazi na zemljištu Ulcinjske rivijere. Ovaj prostor pripada parkingu, a privremeno je služio kao put dok glavni put nije pušten u opticaj i on ne vodi prema mostu kako je navedeno u tekstu portala Vijesti”.

“Onog dana kada je glavni put pušten u saobraćaj, Ulcinjska rivijera je donijela odluku da parking koji se nalazi na njenom zemljištu više ne služi kao tranzitni put jer se stvara nepotrebna buka i prašina koja smeta gostima”.

Dalje, u tekstu se navode i sledeće u potpunosti netačne informacije sa veoma komičnim predlogom koji citiramo “Tu je bio trotoar koji je izgradilo Morsko dobro i ograda, a put nikad. Pa ako već ne daju nama da ga koristimo, neka ga ne koriste ni oni. Neka im inspekcija kaže da je put nelegalan, pa neka koriste putni pravac koji i mi sada koristimo“”.

“Neistina je da je na tom mjestu bio trotoar i ograda koje je izgradilo JP “Morsko dobro” već je istina da je na tom mjestu bio praking u vlasništvu Ulcinjske rivijere. Iz priloženog se jasno vidi da lica iz Peticije priznaju da imaju put do svojih objekata, ali da im se jednostavno više dopada prelaz preko zemljišta i parkinga Ulcinjske rivijere. Ovim putem ih pitamo da li bi želeli da im obezbijedimo tranzitni put preko naših recepcija ili bi im se možda više dopalo da koriste prelaz preko kuhinje ili možda fudbalskog stadiona?”

Vijesti online

1