Plazha & restaurant “Saranda Beach” Ulqin

June 2, 2012   | Turizmi / Turizam

Njëra ndër plazhet dhe restorantet më atraktive në plazhën e madhe të Ulqinit, është  edhe plazha dhe restoranti Saranda Beach.

Kjo plazh dhe restoranti i saj lukzos shtrihet  në një hapësirë jo larg fillimit të plazhit të madh.

Saranda Beach, ka kapacitete të mjaftueshme të shtretërve dhe po ashtu ushqime të të gjitha llojeve të përgatitura nga specialistët  e kuzhinave.  Kjo plazh dhe restoranti, ofrojnë qmimet më të lira në rajon dhe të cilat nuk ndyrshojnë  gjatë tërë vitit.

Njëri  ndër specialitetet kryesore vazhdon të mbetet  peshku. Po ashtu për turistët pos plazhit dhe restorantit ekziston edhe parking për makinat, e klinetëve pa pages nën hijen e pishave, po ashtu edhe vendi adekuat për  fëmijët dhe ai për masazh.

Ju mirëpresim në plazhin dhe restorantin Saranda në plazhin e madhe në Ulqin.

Kjo formë e shkrimit është reklamë me pagesë.

KOSOVA.INFO


2