Përurimi i librit “Uralub in Ulqini” më 9 qershor 2012 – 19:30

June 7, 2012   | Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti

Perurimi i librit Uralub in Ulqini te shtunen me 09 06 2012 salla e Biliotekes se Ulqinit ora 19 :30
Kemi nderin dhe kënaqësinë të ju ftojmë në përurimin e monografisë së Ulqinit (Fotoalbum) i vitit 1959 me fotografi të realizuara prej dr Alfred Wollner nga Vjena – Austri. Botoi Asociacioni Ulqini, Ulqin, 2012

Albumi quhet URLAUB IN ULQINI dhe në vete përmban 80 fotografi të jetës së Ulqinit në vitin 1959.
Ky album është redaktuar dhe finalizuar nga Gazmend Çitaku, në gjuhen gjermane textin e perktheu Eva Maria Mehmeti, fotografitë origjinale i ofroi Sejdin-Dino Mehmeti.

Përurimi do të mbahet në sallën e Bibliotekës së Ulqinit të shtunën më 09.06.2012 me fillim në ora 19:30.

Për librin do të flasin Hajro Ulqinaku, Nexhat Halimi dhe Gazmend Çitaku.

Ju mirëpresim

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo da vašim prisustvom uveličate promociju Fotoalbuma Ulcinja iz 1959.godine, fotografije koje su nastale od dr. Alfred Wollnera iz Beča – Austrija. Izdavač Asocijacija Ulqini, Ulcinj 2012.godine

Naslov albuma je URALUB IN ULQINI i sadrži 80 fotorgafija ulcinjske svakodnevice iz 1959.godine.
Urednik albuma je Gazmend Çitaku, tekst na njemačkom prevela je Eva Marija Mehmeti a fotografije ustupio naš sugrađanin koji živi u Beču Sejdin Dino Mehmeti.

Promocija će se održavati u Sali biblioteke grada Ulcinj, u subotu 09.06.2012. s početkom u 19:30

Album će prezentovati Hajro Ulqinaku, Nedžat Halimi i Gazmend Çitaku.

Dobrodošli

It is an honor and pleasure to invite you to magnify with your presence Promotion of Photoalbum of Ulcinj from 1959, photographies were made by Alfred Wollner from Vienna – Austria. Published by Association Ulqini, Ulcinj 2012.

The album’s title is URALUB IN ULQINI and contains 80 photos of Ulcinj from 1959.
Editor of the album is Gazmend Çitaku, translated by Eva Maria Mehmeti and Photos were conceded by our fellow citizen who lives in Vienna Sejdin Dino Mehmeti.

Promotion will be held in the library hall of Ulcinj, on Saturday 09/06/2012. at 19:30

Welcome

Asociacioni Ulqini
Gazmend Çitaku – kryetar