U mbajt Kuvendi i parë i Forumit te gruas te Forces se re demokratike

June 9, 2012   | Shoqëria / Društvo

Kuvendi u mbajt ne Ulqin me date 09.06.2012 ne Hotelin Mediteran.

Te pranishme ishin rreth 65 gra, kryetari I partise Nazif Cungu, nenkryetari Xhaudet Cakuli dhe deputeti Genci Nimanbegu.

Ne kuvend u zgjodh kryetarja Aferdita Pelingu me profesion menxhere e turizmit dhe dy nenkryetare Veneranda Gjonaj dhe Vjollca Lika Cobaj.

Pasi qe u aprovu Statuti, rregullorja e punes, dhe programi, u zgjodh edhe kryesia e Forumit ne,perberje me :

Aferdita Pelingu-kryetare
Veneranda Gjonaj- nenkryetare
Vjollca Lika Cobaj- nenkryetare

Poashtu kuvendi zgjodhi edhe Keshillin e Forumit te gruas dhe keshillin mbikqyres te Forumit te gruas.

Sherbimi per informim Forca


4