Kuzhinjeri i restorantit “Grand” Senad Malokraja në TV21 – Video

Nga stafii restaurantit “Grand” Senad Malokraja  kuzhinjer profesional dhe Maloja si asistentë,morrën pjes në emisionin e TV21 “Diçka po Zihet”.Ky është emisioni i parë televiziv i prodhuar në Kosovë mbi gatimin. Është ky një show televiziv i cili ka filluar në vitin 2007 dhe në të cilin kanë marr pjesë fytyra të njohura publike duke demonstruar aftësitë e tyre në përgatitje të ushqimeve të ndryshme. Ky show televiziv ka përfunduar deri tani 8 edicione me mbi 136 emisione të realizuara ku kanë defiluar mbi 480 mysafirë.

Emisioni është i asistuar nga Fikrije Ukelli – Ceka (autores së librit “1000 receta për çdo familje”) përfshinë edhe recetat e kuzhinierëve tanë nga restorantet dhe hotelet e Kosovës dhe mbarë trojeve shqipetare, të cilët do të vijnë, t’ua shpjegojnë recetat e tyre mysafirëve të ftuar, të cilët do ti përgatisin ato gjithnjë nën asistencën e kuzhinierëve. Natyrisht do të ketë edhe mysafirë të cilët do ti sjellin dhe do ti përgatisin recetat e veta,njëri nder kto ishte edhe kuzhinjeri profesional nga Ulqini Senad Malokraja dirigjues i restaurantit “Grand” në qender të Ulqinit.

Diçka për Restaurantin “Grand” në Ulqin  – Seanad Malokraja

Senad Malokraja dirigjon restaurantin Grand në qender të Ulqinit. Ushqimet në Restaurantin Grand janë të pregaditura nga kuzhinjeri professional me përvojë shumëvjeçare në Gjermani.Gjithashtu Restauranti Grand që posedon tani ku ai pregadit çdo lloj ushqimi duke filluar prej ushqimeve tradicionale e deri tek ushqimet më moderne. Stafi i restaurantit Grand  ju ofron shërbime të kompletuara.

Restauranti Grand eshte bërë destinacion kryesor i çifteve të posamartuar,sepse ofron per ta sherbimet e duhura për argëtim dhe festat e nevojshme.Në restaurantin Grand organizohen festa miqësh,takime biznesi dhe ceremoni të veçanta.

Restauranti Grand i dirigjuar nga stafi i Senad Malokrajës,eshtë një nder restaurantet më të  njohur në rajonin e Ulqinit dhe më gjerë për cilësi, kualitet dhe korektësi. Me një përvojë shumëvjeçare kuzhinjeri profesionalë Senad Malokraja njohes i mirë në lëminë e gastronomisë ju ofron që solemnitetet tuaja ti bëni pa brenga dhe kualitet të lartë.Shërbimet e tija jan të kompletuara dhe ai mbetet në  dispozicionin e juaj që ju të jeni të knaqur.Për çdo gatim të kuzhinës së juaj,veçenarishtë stafi i restaurantit Grand kujdeset për kënaqsinë tuaj.

Tel: +382 30 412 326
Mob:
+382 69 478 625
Adresa: Bul. Gjergj Kastrioti-Skënderbeu
Email adresa: senadulqin@yahoo.de
Web: www.restaurant-grand-ulcinj.com 

Për më shumë ju mund të klikoni në fotografitë që gjenden në web faqen tonë ose të shihni video filmin të pregaditur vetëm për ju.
http://video.rtv21.tv/video/Emisionet/Diqka%20po%20zihet/diq_24.06.2012.flv

 

3