Emina Cunmulaj me pushime në Ulqin (Foto)

July 7, 2012   | Zbavitje / Zabava

Ulqin, 2 korrik – Nëse këto ditë jeni duke pushuar në Ulqin dhe përplaseni me ndonjë femër e cila ju duket e bukur si modele e i ngjan Emina Cunmulaj, nuk jeni gabuar, mund të jetë vetë ajo Emina.

Topmodelja shqiptare është rikthyer në vendlindje për të kaluar disa ditë pushimi në një prej vendeve më të dashura për të.

KOHA NET
http://video.rtv21.tv/video/Emisionet/Speciale/05_Ulqini_speciale.flv