Ndrroi jetë Ramo Çobi

July 16, 2012   | Ngjarjet - Events

Në moshën 78 vjeçare u nda nga jeta Ramo Çobi ,njëri nga figurat me te shquara te mesim dhenseve Ulqinake dhe te Anes Malit.

Varrimi i të ndjerit bëhet neser te varrezat ne Krythë.

Xhenazja niset te marten ne oren 17:00 prej shtepis ne Pinjesh.
Te pikelluarit: Bashkeshortja Sanija,djali Iliri me familje,vajza Teuta me familje,vellezerit Osmani dhe Iseni,nipat dhe mesat,si dhe mbare farefisi.
Stafi i Lajmeve nga Ulqini dergon ngushllimet e sinqerta familjes  Çobi.

4