Tv Rrokum: Programi i Mëngjesit prej hotel Mediteranit në Ulqin – Live

August 4, 2012   | Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža

Ne hotelin Mediteran ne Ulqin ekipi I RrokumTV po realizon per shikuesit kosovar emisione te pregaditura gjate diteve te  sezonit turistik Ulqini 2012….

Hoteli Mediteran eshte nikoqire e ekipit te RrokumTV dhe ndihmon ne promovimin e turizimit nepermjet realizimit te studios se emisionit te mengjesit “Mengjesi ne Mediteran” me autore Enkela Bisha,nga ora 08-09,00…gjithashtu emisioni I mbremjes “SONTE” me autor Irhan Jubicen percjell tek shikuesit e RrokumTV Festivalin Skena Verore 2012,nga ora 21-22,30….

Sponzor Hotel Mediteran Ulqin dhe uji Rugova”E pifshi per shnet’”

1