Situata diçka më e qetë se gjatë natës

August 9, 2012   | Shtypi / Mediji

Fshatrat Bojk, Millë dhe Kosiq kaluan një natë shumë të vështirë ku zjarri në disa momente rrezikoi edhe shtëpitë.

Njëra nga shtëpitë ishte e rrezikuar seriozisht, por falë intervenimit të banoreve të cilët kujdestaruan tërë natën, shpëtoi mrekullisht. Sipas informatave që kemi marrë nga banoret që tërë natën kaluan duke ruajtur shtëpitë dhe rrethinën mësohet se pishnaja tani më nuk ekziston, sepse është djegur tërësisht.

Ndërsa sipas fjalëve të shefit të shërbimit të mbrojtjes, Flamur Seloviq, situata sot është diçka më stabile se sa natën e kaluar dhe se janë në pritje të helikopterëve të Ministrisë së Brendshme të cilët do tju ndihmojnë pasi që bëhet fjalë për terren shumë jo të volitshëm.

TVCG

1.

2.

1