Shes shtëpinë në qender të Ulqinit – Prodajem kucu u centru Ulcinja

August 10, 2012   | Anketë / Anketa

Shes shtëpinë 240 m², garazhën 20 m² dhe trualli 230 m²
Shtëpia gjendet në qendër të qytetit të Ulqinit dhe ka hyrje nga dy rrugë. Garazha gjendet buzë rrugës V. Matanoviq. Ka mundësi të ndërtohet edhe një kat shtëpie si dhe parking i madh. Ka mundësi adaptimi për veprimtari turistike, ose në këtë vend të ndërtohet objekt banimi.

Cmimi 250.000 euro

Kontakt: yjo@t-com.me

 

Prodajem kuću površine 240 m² + garaža 20 m². Površina preostalog placa je 230 m²

Kuća se nalazi u  strogom centru Ulcinja i jedina je u tom dijelu grada koja ima ulaz i sa  glavne ulice i iz ulice V.Matanovića koja vodi prema naselju Meterizi. Garaža koja pripada kući se nalazi u ulici V.Matanovića.  Moguća je dogradnja i trećeg sprata, odnosno izgranja velikog parkinga. Takodje, moguća je adaptacija za turističku namjenu ili izgradnja stambene zgrade na toj lokaciji.

 

Cijena – 250.000 eura.

Kontakt:    yjo@t-com.me 

1