Shkendije Muja ne shoqerin e Vali Corleones !!

August 30, 2012   | Zbavitje / Zabava

Valentino Corleone, i njohur si Vali, nuk ka të ndalur. Ai vazhdon të krijojë kryetitujt e gazetave dhe portaleve shqiptare, pasi kësaj radhe raportohet se ka qenë në ‘shoqëri’ të bukuroshes super seksi, Shkëndije Mujaj.

Në redaksinë tonë ka arritur një komunikatë zyrtare nga Vali Corleone, i cili rrëfen mbi aventurën e tij me bukuroshen e cila njihet për vithet e saj tejet joshëse.

“Para pesë netëve Vali Corleone është parë me Shkëndije Mujaj në një restaurant në Prishtinë dhe më pas kanë hypur në veturën e Valit, BMW X6 të zi. Ata janë puthur dhe më pas kanë ecur drejt Gjilanit, ndërsa më pas janë parë duke hyrë edhe në shtëpinë e Vali Corleones”, shkruan në komunikatën e dërguar nga i ashtuquajturi stafi i Vali Corleones.

Nuk është hera e parë që Vali Corleone bie në syrin e mediave për aventurat e tij me femrat më ‘hot’ shqiptare. Edhe disa emra të njohur të estradës është përfolur se kanë qenë në dorë të njeriut, i cili karakterizohet me një jetë të jashtëzakonshme dhe unike.

Portali Gjuha Shqipe
YouTube Preview Image