Rita Ora me 8 shtator ne Prishtine – Video

September 2, 2012   | Zbavitje / Zabava

YouTube Preview Image
Si duket ylli shqiptaro-britanik do ta përshpejtojë ardhjen e saj të parë pas famës në Kosovë. Mësuam se Rita Ora do të vijë të shtunën e 8 shtatorit në Prishtinë, për të xhiruar një pjesë të klipit të saj më të ri.

Me këtë këngë do tu tregojë botës edhe origjinën e saj dhe vendlindjen e saj të vërtetë. Ndërsa me të marrë vesh këtë fansat janë të entuziazmuar për ta pritur yllin e tyre në Kosovë. M.GJ.

Vipat.info