Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi

September 23, 2012   | Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža

Komision Zgjedhor i Malit të Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi.

Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje.

Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“
Fatmir Gjeka,
Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma Spuzha, Edona Lajçi, Astrit Kurti, Naser Kuqi, Antonia Koçoviq, Ali Gjeçbritaj, Agron Ibrahimi, Sadat Laiq, Lubo Lekoçaj, Kujtim Boci, Kaplan Muçaj, Xhavid Cucoviq,  Muhamet Kollari, Florijeta Peroviqi, Muhamet Nika, Eljesa Gjeloshaj, Noki Popoviqi.

Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Për Bashkim” Forca – Iniciativa Qytetare – Lëvizja Perspektiva
Genci Nimanbegu,
Vasel Sinishtaj,Zana Sarvan, Nazif Cungu, Smail Maliq Çunmulaj,Xhevdet Cakuli, Mefit Tela, Lindon Gjelaj, Vera Hakaj, Rexhep Gjokaj,
Nail Draga, Nikola Z. Gegaj, Ilirijan Koliq, Katrina Gjurasheviq, Florim Pali, Faik Nika, Valentina Junçaj, Aferdita Pelingu, Elez Nikoviq, Gjoka Gjonoviq, Agon Salaj, Lindita Gjonaj, Mirsad Markashi, Nuo Camaj, Veneranda Gjonaj, Gjeto Ulaj, Valdet Axhemoviq, Vjollca Lika Çoboviq, Suzana Gjonaj, Ilmira Lika, Leon Gj. Berishaj, Mustafa Gorana, Vera Nicaj, Zaim Sinanoviq, Aslan Lunji, Simon Ivezaj, Zenepa Likoviq, Ridvana Suliq dhe Fuad Haxhibeti.

Lista zgjedhore e UDSH-së (Unioni Demokratik i Shqiptareve)

Mehmet Zenka,
Hamdi Hasani, Hatixhe Gjoni, Gzim Hajdinaga, Enver Dedushaj, Fadil Kajoshaj, Skender Kaleziq,Zeqa Daciq, Beqir Zati,Jasmina Hasa,Ali Dukaj, Deda Zadrima, Anita Nikaj, Ramo Sinanaj, dr Xhelal Murtja, Anton Lucoviq, Husein Dervishi, Izedina Axhoviq Shkrijelj, Astrit Hoxha, Nuro Shata, Luleta Sefa, Enis Gjokaj, Kasem Hoxhiq, Valbonë Malokraja, Nazif Hoxhaj, Rizo Molazeqiri, Vjollca Abazi, Junuz Muharemoviq, Sead Orahovac, Arijeta Muhoviq, Enis Lulanoviq, Selim Karamanaga, Florinda Karamanaga, Rina Kasmi, Mexhida Zatoviq, Suzana Kraja, Gazmond Kaleziq, Samir Tafili, Floridin Vogliq, Zana Sefa, Lavdim Çaushi, Arben Truma, Almir Lulanaj, Senad Duraku, Xheneta Vuçiq, Haxhija Kraja, Valon Dasharami, Armend Husiq, Nermina Bakaloviq, Admir Nikoviq, Albert Nimanbeg.

 

Lista zgjedhore  “Aleanca Rinore Shqiptare“

Anton Lulgjuraj,
Violeta Camaj,Angjell Gojçaj,Shtjefen Lucaj,Besnik Gjonaj, Lindon Camaj, Anton Nikpreleviq,Donika Dusheviq, Robert Vulaj,Violeta Nikpreleviq,Toma Lucoviq, Lindon Camaj, Kristijan Gjonaj, Agron Lulgjuraj, Sandro Camaj, Hana Dedivanoviq, Liridona Lulgjuraj, Arton Gojçaj, Arben Vulaj, Lindon Lucoviq, Rita Camaj, Nikola Camaj, Antoneta Nikpreleviq, Simon Camaj, Danijela Camaj, Kristijan Lucoviq, Shpend Gorvokoviq dhe Lindon Dedivanoviq.

20