Povratne karte iz Podgorice ka evropskim destinacijama 139 eura

September 28, 2012   | news

Hrvatski nacionalni avio-prevoznik Croatia Airlines od danas do nedjelje 30. septembra povratne avio-karte za letove iz Podgorice ka evropskim destinacijama nudi po cijeni od 139 eura.

U cijenu karata uključene su takse, prtljag, hrana i piće, a putnici letjenjem skupljaju i nagradne milje, pišu Dnevne novine.

“Posebna akcija odnosi se isključivo na karte kupljene preko internet stranice www.croatiaairlines. com, a za karte kupljene na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlines naplaćuje se dodatnih 30 eura taksi”, navodi se u saopštenju.

Povratne karte po cijeni od 139 eura dostupne su putnicima iz Crne Gore za letove iz Podgorice preko Zagreba za Beč, Minhen i Frankfurt.

“Za letove u Amsterdam, Brisel, Istanbul, Kopenhagen, London, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje i Cirih karte se mogu kupiti kod OKI Air Internationala, glavnog prodajnog zastupnika Kroacija erlajnsa za Crnu Goru, i to uz doplatu od 30 eura takse”, precizira se u saopštenju.

Broj karata po cijeni od 139 eura je ograničen, a karte se moraju iskoristiti od 22. oktobra do 24. marta 2013. godine.

Kako je objašnjeno, putnicima iz Crne Gore tako se triput u sedmici pružaju povoljni letovi u Evropu (preko Zagreba), s obzirom na to da avioni Croatia Airlinesadirektno povezuju Podgoricu i Zagreb ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Podsjeća se da se putnici mogu koristiti i mnogim drugim povoljnostima Star alijansa udruženja, čiji je Croatia Airlines član.

Izvor : CDM