Indira Zaga: Ndihmoni fëmijët me të meta në zhvillim në Katërkollë

October 3, 2012   | Shoqëria / Društvo

KUMTESE PER OPINION

 

Ulqin me 03.10.2012

 

Në vazhdën e aktiviteteve të Forumit të gruas së Forcës së Re Demokratike me datën 02.10.2012  kryesija  e saj i bëri një vizitë qendrës së fëmijëve me të meta në zhvillim në Katërkoll,me ç,rast  donuan një shumë modeste të hollash e cila u mblodhë me inicijativën e vetë antareve të Forumit të Gruas së Forcës.

Kjo qendër e ngritur me vetë inicijativën e drejtoreshës Indira Zagoviq ka nevoj për donime të këtilla që këto fëmijë të gëzojnë kushte sado pak optimale që kjo si e till të funkcionojë.Qendra ka nevojë për përkrahjen tonë,dhe ne do të përpiqemi të i ndihmojmë në mënyra të ndryshme.

Ajo u shpreh  shumë e kënaqur për vizitën e Forumit të gruas së Forcës si një ndër të paktët  të cilët e vizituan këtë institucion.

Vizita kaloi në një atmosferë shumë miqësore dhe shoqëruese me fëmijët dhe psihologun e kësaj qendre.

 

Sherbimi per informim

Linku per ndihmë:

Ndihmoni fëmijët me aftësi të kufizuara në Anë të Malit!

OJQ ,,YLBER SHPRESE” Ndihmoni fëmijët me aftësi të kufizuara

2