Në Ulqin mbahet takimi rajonal të projektit „M2RES”

October 6, 2012   | Ngjarjet - Events

Mbahet takimi rajonal ne kuadër të projektit „M2RES”

Në Komunën e Ulqinit u mbajt sot takimi rajonal ne kuadër të projektit „M2RES” i finansuar nga Bashkimi Europian. Në ketë takim u prezantuan tre studime të ndryshme mbi mundësinë e shfyrtëzimit të energjisë të rinvoushme në Mal të Zi, me fokus në zonën bregdetare. Këto studime u hartuan nga ekspertë lokal bashkë me ekspertë ndërkombetar. Në takim ishin të pranishëm projekt menaxherët e komunës, ekspertë lokal dhe ekspertë të ndryshëm nga Ministria e zhvillimit qendrueshëm, Ministria ekonomisë, Ministria finansave, Agjensia për mbrojtjen e mjedisit, UNDPsë dhe MogUL.

Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE