Suksesi i rradhes i Forces ne fushaten zgjedhore + Foto – Video

October 13, 2012   | Ngjarjet - Events

12.10.2012 ne Ulqin, u mbajte konventa e fundit e Forces per bashkim.Ne konvente ishin  te pranishem  rreth 1500 qytetare te Ulqinit, Anes se Malit, Krajes, Malesise, Plaves e Gusise. Fjalim mbajten: Asllan Llunji,Mefit Tela,Ilirjan Koliqi,Faik Nika, Gjok Gjonaj I cili u dallua me fjalet popullore,ndersa fjalen   kryesore e paten kandidatet per deputet: Zana Sarvan,Vasel Sinishtaj, dhe Genci Nimanbegu I cili pas cdo fjalie ishte I nderprere nga duartrokitjet e simpatizuesve.Dhe ne fund e permbylli Kryetari i parties Forca e Re Demokratike z.Nazif Cungu I cili promovoj vlerat nacionale shqipetare,dhe ftoj votuesin te votojne shqip Forcen per bashkim.Brohoritjet e entuzjazma nuk mungonte,perkundrazi u degjua ne te gjithe qytetin.Nuk mungoj as muzika,ku interpretuan kengetare te mirnjohur te trevave tona: Nikolle Nikprelaj,Nexhat Kaleziqi,Hana Cakuli,Cani e Gjovan Gjonaj.

Shkruan:Arbra Kurmemi6