Genta Ismajli fryn buzët

October 14, 2012   | Zbavitje / Zabava

Nuk u ka shpëtuar ndërhyrjeve estetike edhe këngëtarja Genta Ismajli. E ftuar në festën e promovimit të dokumentarit të Eliza Dushkut “Shqipëria ime”, Genta ka mahnitur të pranishmit jo vetëm me format ideale të trupit, por edhe me ndryshime të dukshme në look.

Siç mësohet nga burime të afërta, Genta ka bërë një ndërhyrje estetike për të fryrë buzët. Efekti është kaq natyral dhe i padukshëm, sa duket sikur Genta ka qenë me këtë look qëkurse është shfaqur për herë të parë në publik.

Bluetooth