Siništaj: Neshvatljivo koliko je novca potrošeno za kupovinu glasova u Malesiji

October 17, 2012   | news

Vaselj Siništaj poslanik koalicije Force u izjavi za CdM rekao da izborna kampanja nije prošla u demokratskom duhu. Siništaj je kazao da su se u Malesiji kupovali glasovi, umjesto da se taj novac uložio realizaciju brojnih projekata.

“Pritisci vlasti oko borbe za glasove su u Malesiji bili brojni. Meni je to, kao čovjeku iz tog kraja, dalo za pravo da unaprijed ukazujem mojim ljudima koji vode kampanju da se možda nešto dešava u Nikšiću i da se tamo gubi baza. Pokazalo se da sam bio u pravu. Toliko je novca prosipano za kupovinu glasova kroz Malesiju da je to neshvatljivo. Mogli smo mnogo ranije realizovati određeni broj projekata za taj novac“, istakao je Siništaj u izjavi za naš portal.

On ne krivi građane što su uzimali novac za glas, budući da je vlada nemaština uzrokovana ekonomskom krizom

“Nažalost i dalje se radi na istom, ambijent je i dalje isti, pritisci su razne vrste i nas građane niti opravdavam niti napadam ali u ovakvoj nemaštini i ekonomskoj krizi svako će da uzme novac koji nema kamatu niti rok vraćanja“, dodao je Siništaj.

Siništaj se nada vladi nacionalnog jedinstva.

“Ono što ja lično priželjkujem, ne govoreći ispred koalicije, jeste vlada nacionalnog jedinstva. Mislim da bi bilo jako korektno da se stvri jedan demokratski ambijent. Spremni smo da sarađujemo sa svima koji nas poštuju kao što mi poštujemo njih“, zaključio je Siništaj.

Izvor: CDM