Komisioni zgjellor shtetëor refuzon kërkesën e UDSH së

October 18, 2012   | Politika, Shoqëria / Društvo

Komisioni zgjellor shtetëor e ka refuzua sot ankesën e UDSH lidhur me rezultatin e zgjedhjeve parlamentare,ka deklarua zëdhensja Sllavka Marash.

Ajo për agjencinë Mina ka vleresua se komisioni është i mendimit se ankesa e UDSH nuk ka baza.

Të përkujtojmë se UDSH ja i ka paraqitur dje ankesën keshillit shteteror të zgjedhjeve në rezultatin zgjellor,sepse konsiderojnë se kësaj partie i është marrë mandati, për shkak të shpjegimit jo adekuat të ligjit për zgjedhjen e këshilltareve dhe deputetëve.Marash ka theksuar se UDSH ka të drejtë ti ankohet gjyqit kushtetues pas marrjes së vendimit.

TVCG

3