Hana Cakuli frikëson si vampirë për Halloween + Foto

November 1, 2012   | Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava

Gjithmonë duhet të presësh të papriturën për Halloween.Hana Cakuli duket se nuk është një fanse e “festës së shtrigave”, apo siç njihet ndryshe Halloween.Kjo festë në vendin tonë tashmë është shndërruar në një traditë dhe festohet çdo vit, ndërsa në festa nuk mungojnë as fytyrat publike.

Disa prej tyre tashmë kanë filluar përgatitjet dhe kanë zgjedhur personazhet do të bëhen. Por ka edhe të tillë që këtë festë nuk e kanë edhe aq në qejf, mes të cilave edhe këngëtarja  e njohur nga Ulqini,Hana Cakuli.

Hana po e përjeton jetën e vetë në të gjitha aspektet. Dhe në bazë të fotove që po publikon duket se këngëtarja vërtetë ka gjet vetën. Hana duket se është kënaq tej mase si vampirë.

Lajme nga Ulqini


8