Basri Çapriqi – Perurimi i librit “Savrsenstvo kise” në Podgoricë

November 6, 2012   | Kulturë / Kultura
Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kultures se Pakicave do te organizoje perurimin e permbledhjes me poezi te Basri Çapriqit, me titull “Savrsenstvo kise”.
Perurimi do te behet te marten, me 6 nentor 2012, ne oren 19.00, ne Biblioteken “Radosllav Lumoviq” ne Podgorice.
Per librin do te flasin: akademiku Zuvdija Hoxhiq, gazetari dhe kritiku letrar Vlatko Simunoviq dhe autori i librit prof. dr. Basri Çapriqi.
Prania Juaj do ta madheroje kete ngjarje kulturore.