BKA organizon manifestimin “Dita e Shegës” 15 nëntor 2012

November 6, 2012   | Kulturë / Kultura, Shtypi / Mediji

BKA organizon manifestimin “Dita e Shegës” 15 nëntor 2012, e enjte ora 11.00h në Katërkollë.

JENI TË MIRËSEARDHUR

BIZNIS KLUB ANAMALIT


Kontakt tel:  069/964-461                        biznisanamalit@gmail.com


FTESË
Biznis Klub Anamalit në bashkëpunim me komunën e Ulqinit dhe ndërmarrjen „Agro-Vita” organizojne manifestimin
„Dita e Shegës”
E enjte, 15 nëntor 2012, ora 11.oo – në Katërkollë.
• Marrin pjesë: prodhues të shegës dhe prodhimeve të tjera nga Ana e Ma1it, Ulqini, Kraja, Podgorica, Shqipëria, Kosova, Turqia.
• Të ftuar janë: prodhues dhe studiues nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova, Turqia, Kroacia dhe Bosna e Hercegovina.
• Mbahen ligjërata për kulturën e shegës dhe pemëve të tjera mesdhetare.
• Në ceremoninë e hapjes do te përshëndesin përfaqësuesit e organizatorëve dhe personalitete të ftuar.
Manifestimi është nën patronazhin e Ministrisë së bujqësisë dhe të zhvillimit rural

Kryetari i BKA-se

Kabil Kurti

Zmadho FotografinëNe gjindemi edhe në TWITER: https://twitter.com/lajmengaulqini

YouTube Preview Image

2