Sjednica Opštinskog odbora održana u Ulcinju

November 6, 2012   | news

Sjednica Izvršnog odbora i sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Ulcinj u proširenom sastavu održane su sinoć. Sjednicama je prisustvovala dr Sanja Vlahović, članica Predsjedništva DPS Crne Gore.

Na sjednici IO je razmatrana informacija o parlamentarnim izborima održanim 14.10.2012. godine. Uvodno izlaganje je dao predsjednik Opštinskog odbora Loro Nrekić, koji je saopštio da je ostvareni rezultat u Ulcinju bolji od izbornog rezultata 2009. godine, te da smo danas sigurno pojedinačno najača partija u Ulcinju. Ovaj izborni rezultat pokazuje rast birača koji podržavaju našu Partiju.

Neposredno prije parlamentarnih izbora i tokom izborne kampanje, pristupnicu DPS-u je potpisalo blizu 200 novih članova, pretežno mladih, što predstavlja dobru osnovu za budući partijski rad.

Članica Predsjedništva dr Sanja Vlahović je najprije čestitala  na izbornom rezultatu i istakla je da je Ulcinj jedna od opština koja je postigla bolji rezultat od predhodnih parlamentarnih izbora, te da ovaj izborni rezultat predstavlja novu mogućnost da se borimo za osvajanje lokalne vlasti u Ulcinju.

Izvor: DPS