A do të jetë Muhamed Kollari fituesi i “X factor Albania”2012

November 14, 2012   | Zbavitje / Zabava

Muhamed Kollari mere pjesë ne reality-show te formatit boteror, “X-Factor”2012, ku brenda nje periudhe disa vjeçare janë zbuluar  shume talente muzikore nga Ulqini. Per mungese te nje licence, keto talente janë detyruar qe aftesite e tyre t`i sprovojne ne spektakle televizive te organizuara ne Shqiperi, Kosovë, Bosnje- Hercegovine apo ne te “live-show” Let ka zvijezdama,produkcion i Radio Televizionit të Malit të Zi.
Njëri ndër këto konkures eshtë edhe Muhamed Kollari.
Ku ai nder me shume se 5000 konkurente, me ne fund u futë ne listen e 30 konkurrenteve me te mire te X FACTOR ALBANIA.
Muhamed Kollarit i foli vet zëri këtijë  ulqinakut për të marrë katër përgjigje pozitive nga ana e Jurisë, e cila perbehet nga skenaristi dhe prezantuesi  Pandi Laco, si dhe kengetaret Soni Malaj, Alban Skenderaj dhe Altuna Sejdiu. Ne kete menyre ai ka kaluar ne fazen e trete “Boot camp” te ketij spektakli i cili realizohet nga Televizioni “Klan”.

Konkurentët ndahen në 4 kategori:

15 –25 djem

15 – 25 vajza

Mbi 25 vjec

Grupe

X Factor ka 5 faza:

Faza 1: Audicioni i Producenteve (Ky audicion vendos kush do të këndoj përpara panelit të jurisë).

Faza 2: Audicionet me anetarët e jurisë

Faza 3: Boot camp

Faza 4: Vizita në shtepitë e antarëve të jurisë

Faza 5: Live shoës (finalet)

X Factor është një format i krijuar nga Simon Coëell me kompanine “Syco”, partnere e gjigandes “FremantleMedia”.