Për nder të Ditës së Flamurit,Z. Esat Aloshi vrapon maratonën Ulqin – Shkodër

November 22, 2012   | Lajmet / Vijesti, Politika

NJOFTIM

Z. Esat Aloshi, i cili punon dhe jeton në SHBA, për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit dhe 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, vrapon maratonën personale në shtegun Ulqin – Shkodër.
Nisma organizohet me mbështetjen e Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi.
Nisja e maratonës bëhet në Ulqin, me datën 28 nëntor në orën 09,00 para zyrës së Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi.

Këshilli Nacional i Shqiptarëve
Kryetari
Tahir Tahiri

6