KNSH-ja do të bëjë homazhë te varri Ymer Prizreni me 27.11.2012 ora 14:00

November 26, 2012   | Shtypi / Mediji

KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI

NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI

ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO

25.11.2012

 

 

NJOFTIM

KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI, NJOFTON TË GJITHË ANËTARËT E KËSHILLIT DHE QYTETARË TË TJERË TË INTERESUAR,SE NË KUADËR TË MANIFESTIMIT QENDROR PËR NDER TË DITËS SË FLAMURIT DHE 100 VJETORIT TË SHTETIT SHQIPTARË , ME 27.11.2012 ( e martë) NË ORËN 14.00.

DO TË BËJË HOMAZHË TE VARRI I VEPRIMTARIT TË MADH TË ÇËSHTJES KOMBËTARE, YMER PRIZRENI.

Jeni të mireseardhur!

 

KRYETARI,
Tahir TAHIRI