HTP „Ulcinjska rivijera“: Pun pansion od 22 do 25 eura

December 7, 2012   | Ngjarjet - Events

HTP „Ulcinjska rivijera“ predstavila je ponudu za nastupajuću zimsku sezonu. U najvećem gradskom hotelijeru, najveću posjetu očekuju od sportista, pa su ponudu za organizaciju zimskih priprema poslali na više od 200 adresa.
– Očekujemo sportske klubove iz Albanije, Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije. Pun pansion u hotelu „Belvi” iznosi 25 eura, a za fudbalere mlađe od 16 godina pun pansion je 22 eura.
U cijenu je uračunata i boravišna taksa. Sportistima će biti na raspolaganju fudbalski tereni, trim staze, sala za sastanke, TV sala, tereni za male sportove, teretana, kaže poptparol tog preduzeća Ana Živanović i dodaje da je smještajni dio hotela „Belvi” renoviran početkom ove godine. Prema njenim riječima, posebnu povoljnost nude fudbalerima, s obzirom na veliki broj fudbalskih terena.
– Klubovi imaju mogućnost da biraju termine za trening koji njima odgovara, a treninzi se obično odvijaju u terminima od devet do 11 časova u prijepodnevnim i od 14 do 17 u popodnevnim časovima. U popodnevnim satima svakodnevno se organizuju kontrolne utakmice između klubova koji borave u hotelu, tako da u sportskom centru Ulcinjske rivijere fudbaleri odmjeravaju snage i tokom samih priprema. Fudbalski tereni nalaze se na pjeskovitoj podlozi, pa i u slučaju kišnih dana nema dugotrajnog zadržavanja vode. Pored fudbalera, na pripremama očekujemo i atletičare za koje cjelokupna ponuda za grupni dolazak iznosi 22 eura – ističe Živanovićeva.

Izvor: DAN