Sabri Salaj Magjistër i Politikës Ndërkombëtare dhe i Diplomacisë

December 16, 2012   | Kulturë / Kultura

Sabri Salaj Magjister i Politikes Nderkombetare dhe i DiplomaciseMbrëmë me datën 15.12.2012, në Amfiteatrin e Kolegjit Universitar Victory,ka mbrojtur Temën e Magjistraturës me titull:
DIPLOMACIA DHE ZGJIDHJA E ÇËSHTJES SE ULQINIT
dhe ka fituar gradën shkencore: Magjistër i Politikës Ndërkombëtare dhe i Diplomacisë

Të gjithë të pranishmit i falenderoj për prezencën e tyre, njëherit i falenderoj shumë edhe komisionin:
Prof.dr. Martin Berishaj – Kryetar i Komisionit
Prof.dr.Fehmi Pushkolli– Mentor
Prof.dr.Habib Hashani –Anëtar i Komisionit

Sabri Salaj Facebook

2