Gëzuar Krishtlindjet nga Forca e re demokratike

December 21, 2012   | Ngjarjet - Events

Forca e re - Gezuar KrishtlindjetUlqin me 21.12.2012

Nr.129/12

 

 

Urimi per Krishtlindje

 

Të gjithë besimtarëve katolik i urojmë festën  e krishtlindjes. Kjo festë e madhe të jetë festë e paqes dhe dashurisë ndërnjerëzore.

Le të jetë kjo festë, burim i mirëqenies, begatisë dhe të dashurisë shpirtërore në mesë të njerëzve.

 

Kryetari i Forcës së Re Demokratike

Nazif Cungu