Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran

December 21, 2012   | Anketë / Anketa

Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel MediteranMe rastin e Njevjetorit te themelimit dhe festave te fundvitit, Partia Demokratike organizon Koktej me daten 23 dhjetor ne ambijentet e Hotel “MEDITERAN” ne ora 20.00h

Ju mirepresim!