Sportska zima u Ulcinju: Puni pansion 22 do 25 eura

December 21, 2012   | news

ulcinjska-rivijeraULCINJ – U hotelu „Bellevue“ na Velikoj plaži u Ulcinju u nastupajućoj zimskoj sezoni očekujemo sportske klubove iz Albanije, Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije.

Boravak u hotelu „Bellevue“– pun pansion 25 eura, za fudbalere mlađe od 16 godina – pun pansion je svega 22 eura. U cijenu je uračunata i boravišna taksa.

Sportistima će biti na raspolaganju fudbalski tereni, trim staze, sala za sastanke, TV sala, tereni za male sportove, teretana. Smještajni dio hotela „Bellevue“ je renoviran početkom ove godine.

S obzirom na veliki broj fudbalskih terena, klubovi imaju mogućnost da biraju termine za trening koji njima odgovara, a treninzi se obično odvijaju u terminima od 9 do 11 časova u prijepodnevnim i od 14 do 17 u popodnevnim časovima.

U popodnevnim satima, svakodnevno se organizuju kontrolne utakmice između klubova koji borave u hotelu, tako da u  sportskom centru Ulcinjske rivijere fudbaleri odmeravaju snage i tokom samih priprema. Fudbalski tereni nalaze se na pjeskovitoj podlozi, tako da i u slučaju kišnih dana – nema dugotrajnog zadržavanja vode.

Pored fudbalskih klubova na pripremama, kažu, očekuju i atletičare. Pansion i cjelokupna ponuda za grupni dolazak atletičara iznosi 22 eura.

 N. P.

Izvor: Pobjeda

 

Organizacija sportskih priprema

HOTEL BELLEVUE

PRIPREME FUDBALERA:

25 eura po osobi dnevno

22 eura (za mlađe od 16 godina)

    PRIPREME ATLETIČARA:

22 eura po osobi dnevno

  U ponudu su uključeni:

– Pun pansion

– TV sala sa aperitiv barom i sala za sastanke

– Korišćenje fudbalskih terena,  teretane, atletske staze, trim staza…

 – U cijenu je uračunata boravišna taksa.

Konferencijska sala opremljena  je video-bimom sa projektorom, flip-chart tablom, DVD Player-om, ozvučenjem i Wireless Internetom.

 

Hoteli Olympic i Bellevue se nalaze na samom početku Velike plaže. Okruženi su borovom šumom, parkovima i sportskim terenima:

Tereni za fudbal

 

Atletska staza sa trim stazom

 

Tereni za rukomet i odbojku

 

Teretana

 

Skakalište u dalj

 

 

Stolovi za stoni tenis

 

Velika plaža u Ulcinju duga 13 km  idealna je za kondicione treninge.     Imamo višedecenijsko iskustvo u organizovanju priprema za sportiste.