Në Katërkollë fillon Panairi i Artizanëve dhe Ekspozita Etnografike e Arkeologjike + Foto

December 22, 2012   | Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji

Nesër në ora 11:00 në restorantin “Diamant” në Katërkollë, ju ftojmë të merrni pjesë në Panairin e Artizanëve dhe Ekspozitën Etnografike e Arkeologjike.Të ftuar janë artizanë nga Shqipëria, Kosova si edhe artizanët vendas.E veçanta e këti panairi do të jetë edhe shpalosja e vlerave etnografike dhe arkeologjike nga Ana e Malit, Ulqini e Kraja, ndërsa nga Malësia zotëri Shtjefën Ivezaj.Pjesëmarrja juaj do ta bëjë më të begatë këtë eveniment.

Jeni të mirëseardhur!

Foto nga Gëzim Ibroçi Facebook