In Memoriam Nefail Xhixhi Dragoviqi nga Ulqini

December 24, 2012   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Nefail Dragovic_Ulcinj_Ulqin_MontenegroNjoftojme te gjithe lexuesit qe ne Cassel të Gjermanis, Dje në moshën 48 vjeçare u nda nga jeta  dhe vdes nga sulmi në zemër, Nafail Dragoviqi – Xhixhi nga Ulqini.

Vdekja e parakohshme e Nafail Dragoviqi – Xhixhi  është një humbje e madhe për familjen, për shokët e miqtë e tij të shumtë që i ka në Ulqin por edhe në mbarë botën.
Nafail Dragoviqi – Xhixhi u nda prej nesh, por kujtimi i tij do të mbetet i gdhendur në mendjen e të gjithë atyre që e kanë njohur, ai do të mbetet tek mendjet e zemrat e jona.

Varrimi i të ndjerit do bëhet këto ditë që vijojn ku stafi I Lajme nga Ulqini do ju informon.

Te pikelluarit: Bashkeshortja Ermina Hasani,djali ,vajza,vellezerit Meti dhe Xhati, motra Mervetja,nana Dikoja dhe babai Qazimi dhe mbare farefisi.
Stafi i Lajmeve nga Ulqini dergon ngushllimet e sinqerta familjes  Dragoviqit në Ulqin dhe Cassel të Gjermanis.

5