Adonis Markashi,shpallet kampion shtetëror edhe si junior + Video

December 30, 2012   | Bota

ADONIS MARKASHIMe date 22 dhjetor 2012 ne Podgorice u mbajt kampionati I Malit te Zi per fatosa,pionier,kadet,junior dhe kupa per senior te rinj.Ne kete gare u prezantuan 19 klube me 232 garues ku klubi I karatese Champion mori pjese me 11 garues:4 fatosa,1 pionier,2 kadet,2 junior dhe 2 senior te rinj.Garuesit fituan 1 medalje te arte,3 argjendi dhe 5 medalje bronzi.
Per grupmoshen e junioreve ne luftra individuale -55 kg,u shpall kampion Adonis Markashi I cili kete titull e ruan disa vite me rralle.
Ne kategorine e senioreve te rinj ku konkurenca ishte mjaft e madhe,me medalje bronzi u kurorezuan Ermin Coroviq dhe Sherif Asanoviq.Ndersa ne kata individuale per fatosa medalje argjendi fituan Mihailo Bojanoviq dhe Ermir Kurtoviq I cili ne kategorine e tij pati 17 garues.Ai ne cdo ndeshje arriti deri ne finale me rezultatin 5:0 derisa ne finale humbi me rezultat 3:2.Kurse per grupmoshen e pioniereve nenkapione u shpall Milica Bundalo.
Kjo ishte gara e fundit per kete vite qe numeroi suksese te shumta per klubin e karatese Champion.
Gjate vitit 2012 ne kampionate shtetrore nga klubi I karatese Champion u shpallen 3 kampion,7 nenkampion dhe 18 nxenes qe u shperblyen me medalje bronzi.Gjithashtu edhe shume medalje e kupa nga gara te shumta brenda dhe jasht vendit ne te cilat Champion u prezantua.Sukses I madh I ketij klubi eshte anetaresimi I 8 nxenesve ne perfaqesuesen e Malit te Zi.
Klubi I karatese Champion eshte themeluar 7 vite me pare dhe gjate kesaj periudhe pune nder sukseset e shumta vlen te permenden medalja e arte dhe ajo e bronzte qe nxenesit e ketij klubi sollen nga kampionati Ballkanik.Arritje e kk Champion gjithashtu eshte edhe licencimi I trainerit nga Federata Boterore e karatese(WKF) si dhe emertimi trainer I perfaqesueses se Malit te Zi.
Klubi I karatese Champion numeron mbi 50 nxenes te grupmoshave te ndryshme te cilet vazhdojne te korrin suksese fale dashurise se tyre ndaj ketij sporti si dhe fale perkushtimit dhe punes se dy trainereve te licencuar dhe me pervoje tashme mbi 20 vjecare,Nail Kurtoviqit dhe Lek Markiqit.
Drejtuesit e Klubit te Karatese Champion falenderojne prinderit dhe sponsoret per mbeshtetjen e vazhdueshme gjate gjithe kesaj periudhe.Gjithashtu ju urojne te gjitheve,ne vecanti nxenesve gezuar vitin e Ri duke ju deshiruar qe viti 2013 te jete vit sa me i suksesshem.

Karate Club Champion Ulqin