Forca percjell urimin me rastin e Festes se Vitit te Ri

December 31, 2012   | Ngjarjet - Events

forcaUlqin me 31.12.2012
Nr.131/12

Urimi per Vitin e Ri

Ne emer te Forces se Re Demokratike dhe ne emrin tim personal të gjithë qytetareve te Komunes se Ulqinit ju urojme festën  e Vitit te Ri.
Kjo festë e ndrrimit te motmoteve le të ju sjell lumturi, harmoni dhe shendet ne familjet tuaja.

GEZUAR !

Kryetari i Forcës së Re Demokratike
Nazif Cungu

3