Gëzuar Vitin e ri 2013 nga Unioni Demokratik të Shqiptarëve

December 31, 2012   | Shoqëria / Društvo

UDSH-ja-gezuarUNIONI  DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE

        Ulqin,më 31.12.2012

 

 

Me rastin e fundvitit 2012 dhe fillimit të Vitit të Ri 2013, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Mehmet Zenka, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë shqiptarët, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë.

Në këto çaste gëzimi , ne presim Vitin e Ri 2013 me krenari dhe me mirënjohjen më të thellë për njëri tjetrin, për përpjekjet, sakrificat dhe arritjet tona. Uroj me dëshirë që Viti i Ri 2013 të jetë shumë më i suksesshëm se i kaluari .

Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet,begati, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj.

Uroj shumë gëzime, mbarësi, shpresë dhe lumturi për të gjithë shqiptarët kudo që janë.

Shërbimi informativ të UDSH-së