Hotel Mediteran Ulcinj ispraća još jednu uspješnu godinu i priprema se za sledeću sezonu

December 31, 2012   | news

Selatin Gjeloshi“Godinu koju ćemo ispratiti za koji sat ostaće nam u lijepom sećanju kao još jedna uspješna godina u kojoj je turistička sezona trajala duže od očekivanog“, započinje priču Direktor Hotela Mediteran Ulcinj, Seljatin Đeljošević. „Ove godine nam je sezona počela već u Aprilu a zadnje goste smo ispratili u Novembru mjesecu. Iskreno se nadam da će nam i naredna godina doneti isti ili veći uspjeh“, dodaje Đeljošević.

Novogodisnji rucak zaposlenih u hotellu_Hotel Mediteran Ulcinj
„Za kraj godine kompanija Becovic Menagment Group, organizovala je svečani ručak na kojem je okupila svoje zaposlene. Tom prilikom, kompanija je podelila i novčane nagrade zaposlenima čiji rad i zalaganje su doprineli uspješnijem radu hotela tokom godine, a takođe su tom prilikom podeljeni i paketići za djecu zaposlenih. Ova kompanija vodi računa o svojim zaposlenima“, dodaje gospodin Đeljošević, „ trudimo se da održavamo pozitivnu radnu atmosferu, jer su ljudi ti koji čine hotel i oni koji direktno utiču na kvalitet usluge.“
Izgled novih soba_Hotel Mediteran Ulcinj
Prateći nove trendove i potrebe gostiju, kompanija Becovic Menagment Group, započela je novi investicioni ciklus i renoviranje postojećih kapaciteta koji će donijeti novi kvalitet i sadržaje koji će biti na usluzi gostima već od naredne sezone. Renovirane sobe će biti opremljene plazma TV-om, WiFi brzim internetom, dnevnim boravkom sa mini kuhinjom, dok će jedan broj soba imati Jacuzzi kade i apartmanske sadržaje.
Plan novih soba_Hotel Mediteran Ulcinj
„Za predstojeću sezonu nastojimo da podignemo nivo usluge. Trenutno su u toku građevinski radovi i renoviranje dvije vile koje će svojim gostima pružiti kvalitetniji sadržaj i smještaj, a takođe radimo i na poboljšanju kvaliteta usluga. Tokom Februara mjeseca očekuju nas kvalifikaconi treninzi i obuka zaposlenih u svim sektorima Hotela, kako bismo spremno dočekali nove goste. Takođe, kompanija Becovic Menagment Group, odvojila je određena materijalna sredstva i za marketing. Već smo pripremili stučan tim koji će oblaziti neke od najznačajnijih sajmova  na kojima će prezentovati ponudu Hotela i Ulcinja.  Prvi sajmovi počinju već za koji dan, od 10. do 13. Januara očekuju nas sajmovi u Beču i Bernu, a od 13. do 17. Januara u Štutgartu. Po povratku već vršimo pripreme za sajmove u Istanbulu, Bratislavi, Pragu, Milanu, Moskvi, Berlinu…U svojim marketinškim aktivnostima nastojaćemo da povratimo stare goste koji su posjećivali Ulcinj prije 30 godina, ali i da privučemo nove goste iz zapadnih zemalja. „, govori šef marketinga, Sanja Grbović. „ Takođe pripremamo i novu i moderniju Hotela Mediteran, a takođe i Ulcinja. Iskreno se nadam da će uloženi trud uroditi plodom i da ćemo u 2013. Godini ostvariti još veći uspijeh nego u prethodnoj godini, a samim tim produžiti sezonu za barem još mjesec dana, nego što je bila ove godine.
U narednoj sezoni malo ćemo više pažnje posvjetiti sportskim aktivnostima i dovođenju sportskih timova u Ulcinj. Prve korake smo napravili već u Novembru, kada smo potpisali sponzorski ugovor sa Rukometnim Klubom Ulcinj, gdje se kao Zlatni sponzor zalažemo za razvoj Rukometnog Kluba, a uz saradnju sa menadžmentom kluba, očekujemo da ćemo u narednoj godini ostvariti uspjeh i na polju razvoja sportskog turizma.  Ulcinj ima mnogo toga da ponudi sportistima i turistima koji teže ka aktivnijem odmoru, a mi ćemo da se potrudimo da tu ponudu dobro prezentujemo i ispratimo marketinški“.
Podela paketica udr hendikepirane djece Vladimir 2
„Kompanija Becovic Menagment Group je takođe poznata i kao društveno odgovorna i filantropska kompanija. U proteklim godinama pomagali smo Udruženja hendikepirane djece iz Ulcinja i Vladimira. Tokom 2012. Godine pružali smo im materijalnu podršku i organizovali ramazanski ručak za djecu iz udruženja. Za kraj godine smo djeci podjelili paketiće za Novu Godinu i pružili im materijalnu pomoć. I u 2013. Godini ćemo nastojati da pomažemo Udruženja i druge humanitarne organizacije, i da svoje dobro podjelimo sa onima kojima je to potrebno.
Podela paketica u Udruzenju hendikepirane djece Vladimir
Za kraj bih samo preneo čestitke svima za Novu Godinu i ime cijelog kolektiva Hotela Mediteran i kompanije Becovic Menagment Group. Neka vam svima Nova Godina donese puno sunčanih dana, osmjeha, radosti, zdravlja i uspjeha“, sa osmijehom dodaje Seljatin Đeljošević.