KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2013

December 31, 2012   | Ngjarjet - Events

KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI

NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI

ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO

Nr. 107 /12
Ulqin më,30.12.2012

 

URIM PËR Vitin e Ri

Kam nderin e veçantë që në emrin tim personal si dhe në emrin e të gjithë anëtarëve të Këshillit Nacional të Shqiptarëve, të Ju uroj të gjithë shqiptarëve në Malin e Zi dhe të gjith shqiptarëve kudo që janë Vitin e Ri 2013 duke Ju uruar të gjithëve, shëndet, mbarësi dhe përparin përsonal e familjarë.
Viti 2013 qoft viti i unifikimit të faktorit politik shqiptarë dhe i realizimit të të gjitha të drejtave kombëtare të shqiptarëve në Malin e Zi,.

Urime të gjithëve dhe gëzuar!

KRYETARI
Tahir Tahiri