Gëzuar Vitin E Ri nga Familja Mbretërore Shqiptare
Të dashur bashkatdhetarë, Deshiroj t’ju uroj nga zemra Gezuar Vitin e Ri 2014! Qofte ky nje vit i deshirave te realizuara! Shqipëria do të vazhdojë të përballet, edhe në vitin që vjen, me sfida të një rëndësie jetike për të ardhmen e saj. Viti 2014 duhet të na gjejë të përgatitur dhe të ndërgjegshëm për potencialet dhe talentet që kemi, si dhe për perspektivën shpredhënëse që na jepet nga miqtë tanë europianë. Në të vërtetë, vendimi per shtyrjen e marrjes së statusit kandidat në BE për Shqipërinë... Vazhdo

December 31, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Gëzuar Vitin E Ri nga Familja Mbretërore Shqiptare
Tags:

Lista e kandidatëve të Forcës për Ulqin
Sot dorëzuam listën e kandidatëve të FORCËS për zgjedhjet lokale të 26 janarit 2014. Kjo listë përbëhet nga një grup njerëzish profesionistë, të përkushtuar dhe të ndershëm dhe përmban në vete përvojë, pjekuri dhe traditë, por edhe freski dhe risi. FORCA – e vetmja rrugë drejt zhvillimit! Lista FORCA – Nazif Cungu: 1. Nazif Cungu 2. Ardijan Mavriq 3. Sabri Salaj 4. Mustafa Gorana 5. Xhaudet Cakuli 6. Genci Nimanbegu 7. Gani Demiri 8. Fuad Haxhibeti 9. Gjoka Gjonoviq 10. Arian Murati 11. Xhevdet Seferi 12.... Vazhdo

December 31, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Lista e kandidatëve të Forcës për Ulqin
Tags:

Urime dhe gëzuar, Viti i Ri 2014 – Lajme nga Ulqini
Stafi i Lajme nga Ulqini, ne emer edhe te gjithe komunitetit tone virtual ku marrin pjese shqiptare dhe nacionalitete tjera nga mbare bota, ju uron nga zemra. GEZUAR VITIN E RI 2014!  Vazhdo

December 31, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Urime dhe gëzuar, Viti i Ri 2014 – Lajme nga Ulqini
Tags:

Urime viti ri 2014 – Forumi Rinor Demokrat
Nga kryetyari i forumit Ajet Zaga dhe te gjithe antaret e forumit ju urojme gezuar Vitin e Ri le t’ju sjell ky vit mbarsi dhe lumturi….   Forumi Rinor Demokrat Facebook  Vazhdo

December 31, 2013  :: Real Estate :: Comments Off on Urime viti ri 2014 – Forumi Rinor Demokrat
Tags:

Gëzuar vitin e ri 2014 – Partia Demokratike
GJEKA DËRGON URIM PËR VITIN E RI   Kryetari i Partisë Demokratike z. Fatmir Gjeka u ka dërguar urimet më të bukura dhe më të përzemërta anëtarëve dhe simpatizuesve të subjektit që drejton, anëtarësisë së partive në bashkëqeverisje, si dhe të gjithë qytetarëve,me dëshirë që Vitin e Ri ta presin të lumtur, në harmoni,mbarësi dhe të gëzuar. Populli ynë fisnik,vizionar, humanist, bujar dhe punëtor,përherë ka qenë optimist për një të ardhme më të mirë.Në saje urtisë,mençurisë dhe qytetarisë... Vazhdo

December 31, 2013  :: Real Estate :: Comments Off on Gëzuar vitin e ri 2014 – Partia Demokratike
Tags:

KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2014
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO     Nr.80/13 Ulqin,me 30.12.2013                                                    Urimi për  Vitin e Ri   Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, ju uron të gjithë shqiptarëve Vitin e Ri 2014. Duke dëshiruar dhe besuar që viti i ardhshëm, të jetë vit i begat, plot dashuri , harmoni, paqe dhe zhvillim, për shqiptarët kudo... Vazhdo

December 31, 2013  :: Real Estate :: Comments Off on KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2014
Tags:

UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista) + Foto
Ulqin më, 30.12.2013   UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista) Unioni demokratik i Shqiptarëve dorëzoj të hënën listën e kandidatëve për këshilltarë në zgjedhjet e ardhshme lokale të bindur se kandidatët e rinj me profilet e ndryshme të përgatitjeve shkollore premtojnë një frymë të re me ide të reja.“Dëshiruam dhe realizuam që eksperienca dhe bagazhi politik të gërshetohet me një frymë rinore e cila mu në hapat e para të angazhimit të vet dëshmoj një pjekuri e cila meriton çdo respekt. Dëshmuan... Vazhdo

December 31, 2013  :: Politika, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista) + Foto
Tags:

Urime Viti i Ri 2014 – Forca e Re Demokratike
Forca e Re Demokratike uron që Viti i  Ri 2014 t’ju sjellë shëndet, begati dhe lumturi në familjet tuaja! Qoftë vit i sukseseve dhe arritjeve të synimeve tuaja personale, familjare dhe të komunitetit shqiptar. Urojmë që viti 2014, me anë të angazhimit tonë të përbashkët, të jetë viti i realizimit të aspiratave të shqiptarëve në Mal të Zi për të qenë të barabartë me të gjithë qytetarët e tjerë. Përzemërsisht ju falënderojmë për besimin tuaj!   Për shumë mot! Gëzuar! Forca e Re Demokratike  Vazhdo

December 31, 2013  :: Real Estate :: Comments Off on Urime Viti i Ri 2014 – Forca e Re Demokratike
Tags:

Realizovane investicije Opštine Ulcinj 2013
Poštovani građani Opštine Ulcinj, Dozvolite mi da Vam niže predstavim kratak rezime investicionih aktivnosti koje je sproveo Sekretarijata za Komunalne djelatnosti i zaštitu ambijenta uključujući i investicije od strane Direkcije za saobraćaj i Direkcije za javne radove Crne Gore.   Rb Kapitalne Investicije  realizovane u 2013 god. Iznos EUR Javna Rasvjeta – izgradnja I odrzavanje 1 Od Ferijalnog Saveza do centra Stoja 186,706.90  € 2 Od Restorana “Primavera” do regio. Puta Ulcinj... Vazhdo

December 31, 2013  :: news :: Comments Off on Realizovane investicije Opštine Ulcinj 2013
Tags:

Investimet e realizuara nga Komuna e Ulqinit 2013
Të nderuar qytetar të Komunës së Ulqinit, Më lejoni që në vazhdim t‘ju prezentoj një rezime te shkurt të aktiviteteve ne fushën e investimeve të cilat i ka realizuar Sekretarijati për çeshtje komunale dhe mbrojtje të ambijentit duke përfshi edhe ato te finansuara nga ana e Drejtorisë për komunikacion dhe Drejtorisë për punë publike të Malit të Zi. Në periudhën e kaluar gjegjesishtë  në vitin 2013 janë realizuar këto investime:   Nr. Investimet kapitale te realizuara ne vitin 2013 EUR Ndriçimi... Vazhdo

December 31, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Investimet e realizuara nga Komuna e Ulqinit 2013
Tags:

Page 1 of 18212345...102030...Last »