Srećan početak nove sezone hotela Mediterana

January 7, 2013   | Turizmi / Turizam

Hotel Mediteran Ulcinj Crna Gora - Katalog 2013.1Srećan početak nove sezone!

Za početak želimo da se zahvalimo svim našim poslovnim partnerima i turističkim agencijama sa kojima smo uspješno sarađivali tokom 2012.-te godine. Iskreno se nadamo da ćemo i u 2013.-toj ostvariti uspješnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Razvoj sportskog i wellness turizma
Ulcinj ima mnogo toga da ponudi sportistima i turistima koji teže ka aktivnom odmoru i tokom 2013. godine ćemo se potruditi da svojim gostima obezbjedimo pristup svim sportskim i wellness sadržajima koji su dostupni.
(kliknite na sliku pored da pogledate i preuzmete Brošuru za sezonu 2013)
U protekloj godini Hotel Mediteran Ulcinj potpisao je sponzorski ugovor sa Rukometnim Klubom Ulcinj. gdje se kao zlatni sponzor zalaže za razvoj  Kao zlatni sponzor, Hotel Mediteran Ulcinj se zalaže za razvoj Rukometnog Kluba, a samim tim i za razvoj sportskog turizma u Ulcinju.

Trudićemo se da u predstojećoj sezoni zaodovljimo sve potrebe naših gostiju i da im omogućimo da uživaju u svim raspoloživim sportskim ustanovama i prirodnim izvorima zdravlja (kao što je sumporne vode, ljekovito blatište Ulcinjske solane, fini pjesak Velike plaže, rezetvat maslina – Valdanos itd)
Izgled-novih-soba_Hotel-Mediteran-Ulcinj Crna Gora

Novi sadržaji u hotelu
Prateći nove svjetske standarde, kompanija BMG International, otpočela je novi investicioni ciklus i renoviranje postojećih kapaciteta koji će donijeti novi kvalitet i sadržaje koji će gostima biti na usluzi već od naredne sezone.
Nove, luksuzne sobe, će biti opremljene po najmodernijim svjetskim standardima.

Novi sadržaji obuhvataće plazma televizore, WiFi brzi internet, dnevni boravak sa mini kuhinjom, nova i moderna kupatila, Jacuzzi kade i sl. Trenutno su u fazi renoviranja dvije vile, a za kraj 2013. godine planira se renoviranje i ostalih depadansa.
Početkom godine takođe počinjemo sa unapređenjem resotrana i sale za bankete, što će se odraziti na još bogatiju ponudu hrane i njen kvalitet, a paralelno sa renoviranjem ovog dijela hotela, odvijaće se i stručna obuka zaposlenih. Obuku će vršiti najpoznatiji crnogorski profesori i instruktori iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

U Novoj Godini smo postavili sebi visoke ciljeve i namjera nam je da to i ostvarimo, na zadovoljstvo gostiju i svih naših poslovnih partnera.
Online Booking - Hotel Mediteran Ulcinj - Montenegro

Novi sistem praćena cijena
Za sve naše poslovne partnere i buduće saradnike pripremili smo novi i lakši sistem praćenja cijena.

Kako biste u svako doba bili u toku sa sniženjima i cijenama koje se kreiraju posebno za turističke agencije i operatere sa kojima sarađujemo potrebno je da posjetite naš sajt na hotel-mediteran odete na “booking” sekciju i unesete svoj kod za pristup.

Da biste dobili svoj jedinstveni pristupni kod, potrebno je da nam pošaljete svoje podatke (naziv firme, adresa, kontakt telefon, email i websajt ako imate) i, nakon što unesemo vaše podatke u naš sistem, poslaćemo vam pristupni kod. Sa ovim kodom u svako doba možete videti cjenovnike koji nisu dostupni ostalim posjetiocima sajta. Ovakav savremen sistem će nam omogućiti lakšu komunikaciju u budućnosti. Svaki put kada dođe do izmena cijena, sniženja, posebnih uslova i slično, bićete obavješteni mailom i moći ćete da pogledate najnoviju ponudu koju dalje možete prezentirati svojim klijentima.

Cjenovnik – Sezona 2013
Za vas smo takođe pripremili cjenovnik za sezonu 2013. koji možete pogledati i preuzeti klikom na sliku pored.

Iskreno se nadamo da ćete prepoznati kvalitet i tradiciju koju Hotel Mediteran Ulcinj ima i da ćemo zajedno 2013. godinu učiniti uspješnijom.

Želimo vam je srećnu i uspješnu Novu Godinu!

1