Zimske pripreme Atletskog saveza Crne Gore u Ulcinju

January 7, 2013   | Ngjarjet - Events

atletski savez crne goreASCG: Određeni kandidati za zimske pripreme

Selektor crnogorske atletske reprezentacije Osman Erović odredio je kandidate za zimske pripreme, koje će biti održane u Baru i Ulcinju.

Pripreme za takmičare koji imaju ispunjene norme za nastupe na svjetskim i evropskim prvenstvima traju 15, a za ostale kandidate 10 dana.

Priprema atletičara počinju 10.januara, saopšteno je iz Atletskog saveza Crne Gore (ASCG), prenosi MINA. Saopšteno je da će pripremama u Ulcinju rukovoditi Drago Musić.

U tom gradu će se pripremati Slađana Perunović, Lidija Todorović i Miloš Maslovarić. U Baru će pripremama u bacanju rukovoditi Marko Ristić, a u sprintu Gojko Banjević.

U Baru će se pripremati Luka Rakić, Boris Savić, Dragoje Rajković, Nikola Marović, Darko Pešić, Dragan Pešić, Anđela Drobnjak, Šćepan Ćetković, Kristina Dubak, Milica Vukadinović, Marija Bogavac, Kristina Rakočević, Amela Feković i Tomaš Đurović.

Pripreme u Baru i Ulcinju koordiniraće selektor Osman Erović.

“Zbog finansijske situacije, zamišljeno je da su takmičari, koji su određeni za pripreme, obavezni da se pojave u terminu kako je to regulisano na nivou Saveza i ne mogu tražiti nadoknadu troškova po bilo kom drugom osnovu, već moraju da budu na okupu zajedno sa svim kandidatima u Baru ili Ulcinju”, kaže se u saopštenju ASCG.

Navodi se da će se po posebnom planu programa pripremati Danijel Furtula u Hrvatskoj i Marija Vuković u Bugarskoj.

Analitika – Informativni Portal